Familiehemmelighed

Verden i dine hænder

En af 10 undervisningsfilm til børn om hvordan de kan få hjælp fra de sociale myndigheder, hvis de er udsat for vold i hjemmet.

16 film om FN's post-2015 agenda, projektet er lavet i samarbejde med Espergærde Gymnasium. Om hvorfor hvert af de nye mål er vigtige for verdenssamfundet.

Grønne løsninger

inklusion

klimahåndværkere

Halvtimes dokumentarfilm om byggeriet Green Solution House på Bornholm. Målrettet ingeniør- og arkitektstuderende.

En af syv film om inklusion i grundskolen. Produceret i samarbejde med inkluderet.dk og med støtte fra Undervisningsministeriets udlodningsmidler.

Elever på erhvervsuddannelserne er med til at kæmpe for klimaet. Undervisningsfilm produceret i samarbejde med Håndværksrådet.

du har et valg

valby tag

en ny start

Under titlen "Du har et valg", har Batavia Media i 2012 produceret en række kriminalitetsforebyggende film til børn i skolealderen, for foreningen Lejerbo, med støtte fra Undervisningsministeriets udlodningsmidler.

Valby Tag er et kontorfællesskab i hjertet af Valby. Vi har lavet en præsentationsfilm som når hele vejen rundt om et kreativt sted, hvor iværksættere mødes for at indfri deres drømme.

Når tidligere kriminelle har afsonet deres straf kan det være svært at få et nyt job. Vi har produceret to korte film for Det Kriminalpræventive Råd om hvordan virksomheder kan give en ny start til de løsladte.

Ideer der rykker

lyngby tec

gymnasiet tænkt forfra

I 2011 begyndte gymnasier og HTX i Region Hovedstaden et projekt om innovationspædagogik. Se et klip fra de film Batavia Media lavede om projektet.

En ud af tre præsentationsfilm om Innovationsskolen på Teknisk Erhvervsskole Center i Lyngby. Denne film har som tema kontakten mellem skolen og det omgivende samfund.

Innovativ læring i gymnasieskolen. Det er nøgleordene for et stort projekt, støttet af Region Hovedstaden, som Batavia Media har fulgt på film i 3 år. Over 25 film er det blevet til. Se dem allesammen her.

Rettidig omsorg

livet i slumbyen

fosterdiagnostik

Denne film er en del af et større projekt, hvor Batavia Media producerede 16 små film om tidlig indsats overfor omsorgssvigtede børn. Filmene blev produceret for Børnerådet med støtte fra Undervisningsministeriets udlodningsmidler.

En ud af syv korte film om afrikanske udviklingstemaer til anvendelse i folkeskolen. Temaet er det sociale liv og fodbold. Produceret for Danida i forbindelse med slutrunden til VM i fodbold i 2010.

Uddrag af undervisningsfilm til ungdomsuddannelserne om fosterdiagnostik. Debatskabende tematisering af hvad de diagnostiske metoder kan bruges til – i dag og i fremtiden. Støttet af JaschaFonden og Undervisningsministeriets udlodningsmidler.

læringsmiljøer

holmehøj portræt

Miljø-forurening i vietnam

En af tre undervisningsfilm til faggrupper, der arbejder med 0-3 årige børn. Filmene giver viden om og redskaber til, hvordan de professionelle voksne kan stimulere sprogtilegnelse og give børn en god kontakt i form af nærhed og opmærksomhed.

Til præsentation af livet på centret Holmehøj bestilte Autismecenter Fyn to korte film. Her er den ene af dem, hvor vi følger Britt - en kvinde med autisme som får hjælp til en god hverdag.

Halvtimes film om forureningen i Vietnam. En journalistisk tematisering af bagsiden af det økonomiske mirakel i dette sydøstasiatiske udviklingsland.

økologi nu

kød med omtanke

teenage-pige mellem to kulturer

Aalborg Universitet bestilte en række film om økologisk omstilling i offentlige køkkener. Vi følger kæden fra jord til bord.

Undervisningsfilm til ungdomsuddannelserne om hvordan danskerne er blevet verdens mest kødspisende folkeslag. Journalistisk redigeret debat for og imod det store kødforbrug.

Mange unge fra de etniske minoritetsgrupper i Danmark står mellem to kulturer: deres families kulturelle udgangspunkt og de danske normer, som de udfolder sig i skolen, ungdomsklubber, foreninger og andre steder.

hg i helsingør

en anderledes barndom

kvindelige iværksættere

Uddannelsesinstitutionen HG i Helsingør præsenteres af to elever. I alt blev der produceret tre forskellige film til HG Helsingørs præsentation.

I samarbejde med Sinds pårørenderådgivning har vi produceret en række film henvendt til skolelever hvis forældre lider af en psykisk sygdom. Støttet af Undervisningsministeriets udlodningsmidler.

En ud af fire korte film om hvad der driver de kvindelige iværksættere. Denne film er med Christina Hembo fra Christina Design London. Produceret for Erhvervs- og Byggestyrelsen.

Slumbyens fodboldtalenter

Klog på de små

Køkkenarbejde

Uddrag fra et halvtimes dokumentarprogram til DR1 om fodbold og sociale forhold i Sydafrika og Ghana. Produceret og udsendt i forbindelse med slutrunden til VM i fodbold 2010.

Tre undervisningsfilm til faggrupper, der arbejder med 0-3 årige børn. Filmene giver redskaber til, hvordan de professionelle voksne kan stimulere sprogtilegnelse, give børn en god kontakt i form af nærhed og opmærksomhed og stille et pædagogisk læringsmiljø til rådighed for barnet.

En ud af fire korte instruktionsfilm rettet mod asylsøgere i lejre i Danmark. Handler om hvordan man kan spare på energiforbruget. Humor og fantasi er centrale elementer, leveret i en fiktiv ramme, forståelig for alle uanset sproglige forudsætninger. Kunden var Dansk Røde Kors.

Kamp for jord i bolivia

Granbohus

TF trading

Uddrag af en halvtimes film om de bolivianske indianeres kamp for sociale rettigheder og jord. Produceret for Danida. Dette er den spansksprogede version.

En ud af elleve film. Aflastningsinstitutionen Granbohus præsenterer sig i en række film, der beskriver forskellige ydelser og giver indtryk af de mange forskellige aktiviteter.

En corporate præsentationsfilm for en af verdens førende producenter af asfaltnivellerings-målingsudstyr.

Danmark i en nødeskal

familieferie

historien om lene og claus

En film om hvordan man kan udvikle landdistrikter på Sjælland, hvor der er stor arbejdsløshed og få faglærte. To vellykkede initiativer portrætteres.

Uddrag fra film bestilt af Odsherred turistbureau. En tematisering af hvad man kan få ud af at holde ferie i Danmark på et lavt budget.

En kampagnefilm for at åbne arbejdspladserne for at inddrage flere psykisk sårbare danskere på arbejdsmarkedet. Vi følger Lene og Claus på arbejde en dag.

Korruption

chef i eget hjem

at bo sammen

”Korruption” er udviklet i samarbejde mellem Globale Gymnasier, Transparency International Danmark og Batavia Media. Filmene blev optaget i Ghana.

En ud af to rekrutteringsfilm for Københavns Kommunes Dagpleje. Flere dagplejere beskriver hvordan de oplever arbejdet, dagen med børnene og samarbejdet med forældrene.

Syv korte film om godt naboskab og energibesparelser i socialt boligbyggeri. Filmene bliver anvendt over hele landet i almennyttige boligselskaber. Produceret for AKB.

Den nye far

Fitness dvd

flette man

Vi har selv udgivet to DVDer i serien ”Forældreliv” med instruktion i forældreroller under graviditet, fødsel og de første måneder af barnets liv. Filmen ”Den ny far” er en ud af 30 film. Distribueret gennem COOP og webshops.

Vi har selv udgivet denne DVD med instruktionsfilm indenfor fitness, kostomlægning og personlig coaching. Distribueret gennem COOP og webshops.

Vi har selv udgivet to DVDer med 35 instruktionsfilm for nybegyndere indenfor ridesport. Distribueret gennem COOP og webshops.

Mennesker i kærlige hænder

udvikling på trods

Født for tidligt

Uddrag af en halvtimes film om de pædagogiske arbejdsmetoder på institutionen Sødisbakke i Mariager. Sendt på DK4 og distribueret på DVD.

Uddrag af en halvtimes film om livet på institutionen Holmehøj ved Assens. Med portrætter af beboere og medarbejdere. Sendt på DK4 og distribueret på DVD.

Praktiske råd til at øge trivslen hos de mindste.
Kunde: Landsforeningen Præmatures vilkår. Med støtte fra Ministeriet for børn og undervisning & Social- og Integrationsministeriet.

Kol - en film om rygerlunger

Fælles frokost - mere end bare mad

Små skridt på vejen

18 minutter lang film om hvordan man skal forholde sig, hvis man er i risikogruppen for Kronisk Obstruktiv Lungelidelse. En greenscreen film med Peter Qvortrup Geisling som vært. Kunde: Danmarks Lungeforening.

En film til forældre til børn i vuggestue og børnehave om hvad man får ud af at lave mad i institutionen. Kunde: Københavns Kommune.

Uddrag fra halvtimes film, produceret i 2016 for Autismecenter Region Syddanmark. Filmen handler om rammerne for det pædagogiske arbejde med mennesker med autisme. Sendt på DK4.

Go to top