Kød med omtanke
Generelt | |
Titel | Kød med omtanke |
Ophav og bidragydere | fotograf: Thomas Hartz-Olsson forfatter: Helen Bülow forfatter: Hans Bülow |
Registreret af | Batavia Media ApS |
Online materiale | |
Beskrivelse | Den voksende kødproduktion har konsekvenser for miljø, natur og klima. Der sættes fokus på foderproduktionens konkurrence om arealer til bl.a. natur og udledning af næringsstoffer og drivhusgasser fra bl.a. husdyrgødning. I filmen følges en gruppe kødelskere og en gruppe vegetarer og lægger op til en diskussion af hvordan man spiser kød med omtanke. |
Emne | Økologi Kød Vegetar Veganer Klima |
Dato for offentliggørelse | 2014-12-22 |
Undervisningsinformation | |
Læringsområde | Hf, Stx |
Fag | STX: Naturgeografi, Samfundsfag HF: Geografi, Naturvidenskabelig faggruppe, Samfundsfag |
Slutbrugere | Elev/kursist/studerende |
Indholdstype | AV-materiale |
Læringsmål |
|
Brugsrettigheder i forbindelse med undervisning | |
Gratis-materiale | Ja |
Viderebearbejdelse tilladt | Nej |
Teknik |