Kød med omtanke

koed

Generelt
Titel Kød med omtanke
Ophav og bidragydere fotograf: Thomas Hartz-Olsson
forfatter: Helen Bülow
forfatter: Hans Bülow
Registreret af Batavia Media ApS
Online materiale
Beskrivelse Den voksende kødproduktion har konsekvenser for miljø, natur og klima. Der sættes fokus på foderproduktionens konkurrence om arealer til bl.a. natur og udledning af næringsstoffer og drivhusgasser fra bl.a. husdyrgødning. I filmen følges en gruppe kødelskere og en gruppe vegetarer og lægger op til en diskussion af hvordan man spiser kød med omtanke.
Emne Økologi
Kød
Vegetar
Veganer
Klima
Dato for offentliggørelse 2014-12-22
Undervisningsinformation
Læringsområde Hf, Stx
Fag STX: Naturgeografi, Samfundsfag 
HF: Geografi, Naturvidenskabelig faggruppe, Samfundsfag
Slutbrugere Elev/kursist/studerende
Indholdstype AV-materiale
Læringsmål
  • Hf
    • Geografi
      • C niveau
    • Naturvidenskabelig faggruppe
    • Samfundsfag
      • C niveau
  • Stx
    • Naturgeografi
      • C niveau
    • Samfundsfag
      • C niveau
Brugsrettigheder i forbindelse med undervisning
Gratis-materiale Ja
Viderebearbejdelse tilladt Nej
Teknik
Go to top